-30%

Black Horse Premium Cartivet + MSM 900g, HUOM! Päiväys 05/05/2024

41,93 

Ylläpitää nivelten terveyttä ja normaalia liikuntakykyä. Cartivetia voidaan käyttää kaikille hevosille, mutta erityisesti se sopii kovassa rasituksessa oleville tai vanheneville hevosille.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6416225300360 Osastot: , , ,

Black Horse Premium Cartivet + msm on täydennysrehu hevosille, joka ylläpitää nivelten normaalia  liikuntakykyä. Liikunta on tärkeää nivelille, sillä se auttaa säilyttämään nivelruston rakenteellisia ja mekaanisia ominaisuuksia. Nivelruston terveys on keskeinen edellytys nivelen hyvinvoinnille. Rusto muodostuu glukosaminoglukaaneista ja proteoglukaaneista, joiden synteesi voi kuitenkin häiriintyä esim. liiallisen rasituksen tai iän mukana tuoman jäykkyyden takia. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat rustokudoksen rakennusaineita.

  • Glukosamiinin saaminen ravinnosta voi lisätä kehon omaa glukaanituotantoa.
  • Kondroitiinisulfaatin uskotaan vaikuttavan positiivisesti rustosolujen aineenvaihduntaan.
  • MSM:stä (metyylisulfonyylimetaani) elimistö saa rikkiä, jota esiintyy elimistössä nivelten ja rustojen rakenneproteiineissa. Rikkiä saadaan myös rikkipitoisista aminohapoista (metioniini).
  • Kollageeni on sidekudoksen (rustot ja jänteet) ja luuston rakenneproteiini. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessä sen tuotanto laskee, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista.

Cartivet + msm voidaan käyttää kaikille hevosille ja poneille, mutta erityisesti se sopii kovassa rasituksessa oleville hevosille joiden nivelet ja nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen sekä seniorihevosille joilla nivelten liikkuminen on rajoittunutta (jäykkyys).

Päiväannos

Hevoset 30 g
Varsat 15 g
Ponit 15 g

Tarkempi tuotesisältö: https://www.biofarm.fi/content/fi/52/25/186/185/208/Cartivet%20%2B%20MSM%20900g.html

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Black Horse Premium Cartivet + MSM 900g, HUOM! Päiväys 05/05/2024”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart