Posture reminder ryhtiliivi M/L

45,00 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7340041140802 Osastot: ,

Miellyttävä, helppo käyttöinen ja huomaamaton ryhtiliivi kuntosalille tai ratsastamiseen.

Ryhtiliivi muistuttaa hellästi kehoasi parantamaan asentoasi. Ryhtiliivin tarkoitus ei ole tukea lihaksia, vaan muistuttaa niitä parantamaan asentoa. Älä kiristä liiviä liian tiukalle, jotta se kiristyy vain kun olet vinossa. Täten liivi auttaa sinua istunnan kanssa.

Posture Reminder on varustettu tarranauhalla, jolla liivi on helppo laittaa päälle ja ottaa pois sekä säätää sitä. Ryhtiliivi muistuttaa sinulle kevyesti asennostasi, samalla kun teet päivittäisi asioitasi. Ryhtiliivi on miellyttävä ja huomaamaton ja sitä voidaan käyttää joka päivä, niin töissä kuin vaikkapa kuntosalilla tai ratsastaessa. Ryhtiliivi on kevyt muistutus asennostasi.

Käytä ryhtiliiviä yhdestä kolmeen tuntiin kerralla. Ryhtiliivin sisävuori on Welltex® -mineraalikangasta, joka parantaa verenkiertoa.Ryhtiliivin edut ratsastajalle: * Venyttää rintalihaksia ja lisää verenkiertoa, mikä lisää notkeutta.* Aktivoi syviä vatsalihaksia ja parantaa tasapainoa ja symmetriaa satulassa istuessa.* Laajentaa rintakehää, tasapainoittaa päätä ja auttaa tarkkojen liikkeiden kanssa ratsastaessa. Parantaa ratsastajan ja hevosen kommunikointia.* Pitkäaaltoinen infrapunalämpö, voi lievittää lihaksien ja jänteiden jännityksiä.* Hyvä ryhti auttaa sinua parantamaan hengitystäsi.

Kaikissa Back on track:n tuotteissa on funktionaalinen welltex-kangas, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen, suorituksen aikana ja tehokkaaseen palautumiseen.
Tarkemmat käyttöohjeet ja tuotetiedot: www.backontrack.com

Suuntaa antava kokotaulukko oikean koon löytämiseksi:
NAISET: S-M = 50-65kg / 150-175 cm, M-L = 65-75kg / 155-185 cm, L-XL = 75-90kg / 170-195 cm
MIEHET: S-M = 55-70kg / 155-175 cm, M-L = 70-80kg / 165-185 cm, L-XL = 80-95kg / 170-195 cm

Material: 88% polyesteri, 12% elastaani. Vuori: 100% polypropeeni

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Posture reminder ryhtiliivi M/L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart