Hevosrehujen ja -tarvikkeiden ERIKOISMYYMÄLÄ

Lato on Joensuun Raviradalla toimiva hevosrehujen- ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Lato on perustettu vuonna 2020 palvelemaan Pohjois-Karjalan hevosenomistajia, alan harrastajia sekä valmentajia. Nykyisen kivijalkamyymälän ja verkkokaupan ansioista pystymme tarjoamaan laadukkaita ja tarkoituksenmukaisia tuotteita niin paikallisille kuin muualla Suomessa asuville. Myymälämme on avoinna myös Joensuun ravien aikaan, sekä muina radan tapahtumapäivinä.

Tuotevalikoimamme on tarkoin pohdittu niin ratsu- kuin ravipuolelle. Tuotevalinnoissa otamme ensisijaisesti huomioon laadun ja tuotteiden kestävyyden. Verkkokaupan myötä tuotevalikoimaamme tullaan kasvattamaan entisestään. Otathan kuitenkin huomioon, että myymälämme ja verkkokauppamme tuotevalikoima eivät ole identtisiä. Saat kuitenkin tilattua myymäläämme kaiken verkkokauppamme kautta. Huomioithan myös, että tuotteissa voi olla hintaeroja myymälän ja verkkokauppamme välillä.

Asiakastyytyväisyys on meille elinehto, jonka vuoksi takaamme laadukkaan yksilöllisen asikaspalvelun ja nopeat toimitukset. Tervetuloa palveltavaksi Lato myymälään- ja verkkokauppaan!

Aukioloajat

Ti 10-17
To 10-17

Lisäksi olemme avoinna aina Joensuun ravien aikaan. Myymälä aukeaa noin kaksi tuntia ennen ravien ensimmäistä lähtöä ja sulkeutuu noin puoli tuntia viimeisen lähdön jälkeen.

TULEVAT RAVIT JOENSUUSSA:

MYYMÄLÄ KESÄTAUOLLA ILOSAARIROCKIN KASAUS,- TAPAHTUMA,- JA PURKUAIKANA. TARKEMPI AIKATAULU TARKENTUU LÄHEMPÄNÄ. VERKKOKAUPPA TOIMII NORMAALISTI 🙂

Myymälä

Linnunlahdentie 5
80110 Joensuu

Tallialue

Ajo-ohjeet

  • Lato myymälä sijaitsee Joensuun Raviradan tallialueella, tallikahviota vastapäätä radan varressa
  • Tallialueelle pääset kääntymään Linnunlahdentieltä:
  • – Kaupungin suunnalta saapuessa seuraava tienhaara Holiday Linnunlahdesta vasemmalle
  • -Botanian suunnalta saapuessa seuraava tienhaara raviradan parkkialueelta
  • Tienhaarassa on kyltit Tallialue, sekä Lato Hevostarvikemyymälä
Shopping Cart