BACK ON TRACK LYNX SILEÄ RATSASTUSKYPÄRÄ, MUSTA, L

249,00 

Säädettävä ratsastuskypärä irroitettavalla ja pestävällä Coolmax sisävuorella kaikkeen ratsastukseen.

VG1 ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä, joka imitoi ihmisen pään omaa turvajärjestelmää. Kun päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia.Kypärä perustuu MIPS-teknologiaan, pienikitkaiseen integroituun kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion.

Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen.Takana säätönappi. Irrotettava ja pestävä Coolmax sisävuori.

Back on Track EQ3 Lynx on todistettu MARKKINOIDEN TURVALLISIMMIKSI KYPÄRÄKSI 2018! Nimeäjänä Ruotsalainen puolueeton vakuutusyhtiö Folksam. Testit osoittivat että EQ3 LYNX kypärä on 30% turvallisempi kuin muut kypärät. EQ3 LYNX on ainoa kypärä, joka vähentää aivovamman riskiä 50%:lla. Testin kakkoseksi valittiin toinen kypärämme EQ3!Vuonna 2021 uudet mallit EQ3 Pardus säädöllä ja EQ3 Lynx Eventing ovat myös läpäisseet Folksamin testin – korkeilla pisteillä ja Good Choice -palkinnolla. Tämä tarkoittaa, että kaikki Back on Track -kypärämallit ovat markkinoiden turvallisimpien ratsastuskypärien kärkiluettelossa ja niillä on Best in test / Good choice -palkinnot.

Tarkemmat käyttöohjeet ja tuotetiedot: www.backontrack.com

Koot: S: 50-53 cm. M: 54-58 cm. L: 59-61 cm.
Paino 600 g.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BACK ON TRACK LYNX SILEÄ RATSASTUSKYPÄRÄ, MUSTA, L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart