Effax Horseboot-Miracle, puhdistussuihke, 250ml

15,90 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4102460123544 Osastot: , ,

Effax Horseboot-miracle on suosittu ja helppokäyttöinen puhdistussuihke synteettisille pinnoille, kuten keinonahalle, BioThanelle sekä kumipinnoille. Soveltuu erinomaisesti mm. suojien ja valjaiden puhdistukseen. Muodostaa lialta suojaavan kerroksen.

 

Tuotemerkki:

Saksalaiset Effol-tuotteet ovat tehokkaita hevosten päivittäisessä hoidossa. Sama tehdas valmistaa myös Effax-nahanhoitotuotteet.

Saksalaisen Schweizer-Effaxin yli 100 vuoden kokemus ja omistautuminen takaavat laadukkaat ja turvalliset ja tehokkaat hoitotuotteet hevosten hyvinvointiin. Korkealaatuiset, luonnolliset raaka-aineet sekä niiden huolellinen käsittely valmistusprosessissa varmistavat tuotteiden korkean laadun. Pitkäjänteinen tutkimustyö kansainvälisten tutkimuslaitoisten kanssa yhdistettynä omaan innovatiiviseen tuotekehitykseen ja yhteistyöhön alan ammattilaisten kanssa, tarjoavat turvalliset tuotteet jotka ylläpitävät hevosen hyvää suorituskykyä ja hyvinvointia. Kaikki Effol-hoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Effax-tuoteperhe sisältää monipuoliset tuotteet nahkavarusteiden huoltoon ja puhdistukseen. Modernit tuoteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ilman vettä, ollen siten myös mahdollisimman hellävaraisia puhdistusaineita. Huolehdi arvokkaista nahkavarusteistasi hyvällä hoidolla ja Effax-tuotteilla jolloin niiden käyttöikä pitenee merkittävästi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Effax Horseboot-Miracle, puhdistussuihke, 250ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Shopping Cart