Effol Hyönteisgeeli, 500ml

24,90 

Effol Anti Fly hyönteisgeeli on hellävarainen ja pitkävaikutteinen hyönteiskarkoite hevosten suojaksi kärpäsiä ja muita kiusallisia lentäviä hyönteisiä vastaan. Sopii erityisesti herkille hevosille jotka pelkäävät suihkutusta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4102460156115 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Effol Anti Fly hyönteisgeeli on hellävarainen ja pitkävaikutteinen hyönteiskarkote hevosten suojaksi kärpäsiä ja muita kiusallisia hyönteisiä vastaan. Helppokäyttöinen ja riittoisa geeli on helppo levittää pakkauksessa olevalla sienellä. Sopii erityisesti herkille hevosille jotka pelkäävät suihkutusta.  Myydään 500ml purkissa. Ihoystävällinen ja dermatologisesti testattu.

Käyttö: Valmistetta käytetään sellaisenaan levittämällä sitä hevosen karvapeitteelle tasaisesti ja huolellisesti jättämättä käsittelemättömiä kohtia (noin 10-15g/m2). Vaikuttaa välittömästi. Vaikutus kestää jopa neljän tunnin ajan. Geelimäinen koostumus helpottaa tuotteen levittämistä tarkasti esimerkiksi hevosen pään alueelle. Levittäessä varoittava silmiä ja sieraimia.

Vaikuttava ainesosa: 5g ikaridiini /100g

Tuotetta ei ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön vaan käytettäväksi ainoastaan tarvittaessa. Tuotetta ei saa käyttää muuhun kuin mainittuun käyttötarkoitukseen. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Hyönteisgeeliä levittäessä on hyvä käyttää suojakäsineitä ja kädet tulee pestä levityksen jälkeen. Vältä aineen joutumista silmiin tai rikkoutuneelle iholle.
Sisältää neilikkaöljyä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Effol Hyönteisgeeli, 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart