Equitop Myoplast 1,5kg, lihasten tueksi

94,90 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5703655001365 Osastot: ,

Aminohappovalmiste, täydennysrehu lihasten tueksi hevosille.

Koostumus

Sokeri, jauhettu merilevä (Spirulina platensis) 40 %, vehnätärkkelys, glukoosisiirappi, natriumkloridi. Ravintoaineet: Raakavalkuainen 26,0 %, raakarasva 2,4 %, tuhka 4,0 %, raakakuitu 1,7 %, natrium 0,6 %. Equitop Myoplast® on korkealaatuinen täydennysrehu, joka on valmistettu levistä. Equitop Myoplast® sisältää 18 eri aminohappoa ainutlaatuisessa muodossa. Aminohapot ovat hevosten lihasten luonnollisia rakennusaineita. Equitop Myoplast® sisältämät helmimäiset rakeet maistuvat hyvin hevoselle. Maistuvuus takaa sen, että hevonen hyödyntää täydennysrehun sisältämät aminohapot mahdollisimman hyvin. Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta Equitop Myoplast® on korkea- ja tasalaatuinen tuote.

Käyttöaihe

Ylläpitää valmennuksen avulla saavutettua lihaskuntoa ja lisää näin hevosen harjoituksen kestokykyä ja suoritushalukkuutta. Kun aminohappotasapaino on kunnossa, lihaksisto myös palautuu nopeammin rasituksesta.

Annostus

Yli 500 kg painavat hevoset: 50 g päivässä (2 mittaa), alle 500 kg painavat hevoset ja ponit: 25 g päivässä (1 mitta), pakkaus 1,5 kg muovipurkki, riittää 500 kg hevoselle kuukaudeksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Equitop Myoplast 1,5kg, lihasten tueksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart