Twydil Growing 3kg

100,00 

Osastot: , ,

Twydil Growing on täydennysrehu kasvaville hevosille.

Twydil Growing on täydennysrehu kasvaville hevosille. Sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja, magnesiumia, prebiootteja ja probiootteja. Sopii moneen eri käyttöön: kaikille varsoille: tulevaisuuden urheilijoiden lihaksiston kehittymiseen, auttaa ehkäisemään tarttuvia ruoansulatussairauksia, pitää yllä hyvää yleistä terveydentilaa kasvavilla hevosilla ja parantaa karvan ja kavioiden kuntoa.

Imeytyminen ja vaikutus on testattu. Merkittävä parannus voidaan havaita kolmen viikon kuluttua ruokinnan aloittamisesta. Maksimivaikutus saavutetaan kuuden viikon kuluttua.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tuotteen edut toteutuvat parhaiten, kun varsalla on riittävästi tilaa liikunnalle tai kun päivä aloitetaan kevyellä liikunnalla.

Koostumus:
14 vitamiinia, 7 hivenainetta monipuolisessa muodossa sekä aminohappoja ja pilkottua kollageenia, magnesumia, prebiootteja, probiootteja optimaalisessa suhteessa.

Yhteiskäyttö Twydil PMC:n kanssa on suositeltavaa.

Magnesium (Mg), prebiootti, B1 vitamiini, B2 vitamiini, A vitamiini, B6 vitamiini, B12 vitamiini, C vitamiini, D vitamiini, E vitamiini, K vitamiini, pantoteenihappo, foolihappo, biotiini, koliini, niasiini, metioniin, treoniini, kalakollageeni, hydroksiproliini, kobollti (Co), kupari (Cu),

sinkki (Zn), rauta (Fe), jodi (I), mangaani (Mn), seleeni (Se), L-lysiini, probiootit.

TWYDIL-lisärehut perustuvat useiden yliopistojen kanssa yhteistyössä tehtyyn pitkäaikaiseen tutkimukseen. Raaka-aineiden valinnoissa käytetään korkeimpia laatukriteerejä (mm. lääketeollisuuden PIC- ja G.M.P-vaatimukset), jotka takaavat parhaan mahdollisen puhtauden, korkean biologisen tehokkuuden sekä hyvän säilyvyyden. TWYDIL on tunnettu maailmanlaajuisesti, ja myydään yli 70 maassa, ja löytyvät useiden menestyneiden valmentajien talleista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Twydil Growing 3kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart