Wahlsten XL 600D + 150G fullneck ulkoloimi, 145cm

145,00 

Osastot: ,

Suurikokoisille hevosille erityisesti kehitetty ulkoloimi. Päällikangas on vedenpitävää 600D ripstop polyesteriä, eristeenä 100g vanu ja sisäpinta on liukaspintainen logollinen polyerteri. Vedenpitävyys on varmistettu teipatuilla saumoilla. Loimessa on kiinteä kaulaosa ja muotoillun helman lisäksi lisää liikkumavapautta tuovat korkeat lapalaskokset. Loimessa on heijastava tere parantamassa hämäränäkyvyyttä. Runsaasti säätövaraa etukiinnityksesssä ja ristivöissä, jalkalenkit ovat joustavat. Loimessa on muuta Wahlstén-mallistoa reilumpi mitoitus.

Uusiin Wahlsten ulkoloimiin on valittu kestävät ja säältä suojaavat materiaalit, lisäksi niiden kaikki saumat ovat teipatut parhaimman suojan varmistamiseksi. Wahlsten loimien mitoitus on suunniteltu reiluksi, loimen selkämitta on hieman koon mukaista selkämittaa pidempi. Lisäksi tässä XL mallissa on myös muuta mitoitusta suurennettu, kuten kaulaosaa ja helmaa.

Malliston yksityiskohtia ovat mm. satiiniviimeistellyt lukot, koko loimen ympäri kulkeva heijastintere, hyvin suojaava häntäläppä, karvalle ystävällinen logovuori sekä sisävuoressa oleva nimilappu, johon voi helposti merkitä loimen omistajan.

Ominaisuudet:
– 600D ripstop päällikangas 100% polyesteriä
– 150g vanutäyte
– logollinen vuori 100% polyesteriä
– nimilappu sisävuoressa
– teipatut saumat
– heijastintere
– korkeat lapalaskokset ja lisäksi muotoiltu helma
– säädettävä etukiinnitys
– säädettävät vatsavyöt joustolla
– joustavat jalkalenkit lukoilla
– suojaava häntäläppä ja häntänyöri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wahlsten XL 600D + 150G fullneck ulkoloimi, 145cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart